Post by tungroucopulxu on Feb 16, 2022 3:45:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies FREE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies FREE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomejeno število točk hack ▞▞▞
▞▞▞ Plants vs. Zombies FREE 2022 version ▞▞▞
To je klasična igra, vendar so oglasi absolutni morilec za tok. Že nekaj časa nazaj sem imel plačljivo različico, vendar nekako ne vključuje preverjanja računa in tudi nima shranjevanja napredka v primeru odstranitve.
Carsku je gledat, se bul pa igrt!!!😍
Zgradite svoje kraljestvo hišnih ljubljenčkov! Plants vs Zombies™ 2 Free APK. Plants vs Zombies™ 2 Free. v tej zabavni akcijsko-strateški pustolovščini
Fajna
Vau!!
Osnovna igra je odlična, zasvoji in zabavna. Uničili so ga tako, da so vam dali oglase med večino stopenj. To igro bi plačal in že prej. Ampak sem sita s kratkimi oglasi po enem dnevu.
Običajno ne komentiram iger, ki jih ne maram, vendar mi ta igra ni všeč. Originalni PvZ je bil neverjeten! Toda ta nova različica je frustrirajuća. EA je v igro vstavil mikro transakcije in oglase, ki jih prvotno ni bilo! Raje bi plačal za celotno igro kot pa za kovance! Edini razlog, zakaj ni 1 zvezdica, je originalna igra.
Šlo je v redu, dokler se ni kar naenkrat zrušilo, ko sem poskušal odpreti aplikacijo. Ko sem bil posodobljen, da vidim, ali mi bo omogočil nazaj v aplikacijo, je bil ves moj napredek izbrisan in je bilo treba začeti od samega začetka. Bil je na strehi, stopnja 3 Adventure 2! Dobra igra, a razočaran nad nedavno nesrečo :/
Igra je odlična za igranje. Ampak ne priporočam nakupa. Danes sem se prijavil in vse, kar sem kupil, JE ODGODE. To je ena zvezda.
Igra ponuja "različico brez oglasov" za 2,99 $, ki NE ODSTRANE VSEH OGLASOV. Odstrani samo pojavne video oglase, ki se začnejo pojavljati na vsaki ravni, ko pridete do nočnih faz. ŠTEVILO drugih oglasov se kar naprej pojavlja in utripa majhne motnje neposredno na zaslonu igre. Zdi se, da jih ni mogoče odstraniti, tudi če ste plačali posebej za njihovo odstranitev. Poleg tega je nakup v vrednosti 2,99 USD nakup v aplikaciji, tako da vaša Družinska knjižnica nima koristi (kar verjetno nima velike razlike, ker v resnici ne odstrani oglasov). Razen tega je dobro pristanišče klasike PopCap, veliko manjšega založnika, ki ga je kupil.
I brendley954 jogos de corrida celular, than digital ematerce webmail plants vs zombies game online? A paul just g Izposoja in vpis v
Ta igra je zakon.
Drugič sem skoraj na polovici pustolovščine in res si želim novih mini iger, vendar so tako drage. In predvidevam, da se cene ne bodo znižale, ker... To je EA. Veliko obratov v trgovinah je smeti in odpadki kovancev in kdo za vraga si želi preklete grablje kot v resnici. PvZ je zabaven, a čez nekaj časa postane dolgočasen. Če vam je všeč, priporočam PvZ2. Pet zvezdic, če so cene nižje... Najverjetneje se ne bo zgodilo, tako da ja Štiri zvezdice.
Super. tablice! 12/14 VRHUNSKIH 9TABLIC
Ta igra je zelo zabavna. Dialog je smešen, na vsaki ravni dobite rastlino, ki jo lahko preizkusite, in vsak "svet" ima nov element, ki ga naredi zanimivega. Nočni nivoji nimajo padajočega sonca in grobov, nivoji bazenov imajo vodne ploščice, megla pa dobro, megla! Škoda, da je moral EA vmešati in uničiti vse z mikrotransakcijami. Trenutno delam na tem, da poskušam premagati originalni pvz brez rastlin, ki proizvajajo sonce!
Zelo je dobro. To sem pogosto igral kot otrok. Rečem samo za ljudi, da je to 10 let stara igra, ne verjamem, da bodo spremenili stroške sonca ali zamenjali rastline, to je samo pristanišče. Iskreno uporabite lucky patcher za blokiranje oglasov in brezplačno pridobivanje kovancev, ker so oglasi nadležni in mini igre itd. potrebujejo veliko brušenja. Sicer pa kozja igra. Tudi pri nekaterih oglasih morate telefon obrniti na glavo (položaj za pošiljanje sporočil), da pokažete X. Tudi glasba se lahko izklopi, zato pritisnite pavzo in premaknite glasbeno vrstico.
Preuzmite igru Plants vs. Zombies Battle for Neighborville ...
Ta različica PvZ ni niti približno tako dobra kot različica za računalnik. Oglasi med igrami, ni možnosti za izklop namigov, če ste že izkušen igralec PvZ. Mislim, da ni super ampak tudi najslabše ni....
Zelo dobra igra!
No se kr 2 je ful bols
To je res dobra, zabavna igra in do danes je delovala dobro, zdaj pa se niti ne bo naložila in se zruši vsakič, ko jo poskusim odpreti. :/ Žalostno, ker mi je ta igra zelo všeč in sem že prvič premagal pustolovske ravni. Posodobitev: sem jo odstranil in znova namestil in zdaj deluje... ampak kaj za vraga se je zgodilo z nalagalnimi zasloni? Oprosti, vendar bi moral to spremeniti nazaj, ne bi se smel zavajati s klasiki človek. In kje je hitra igra?? Nova postavitev igre mi res ni všeč
Apparatus pogovori
Plants vs. Zombies FREE ยุทธศาสตร์ lek
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator apk - veapps
Ker je brezplačen, obstajajo oglasi in težave z zvokom, včasih zmrzne in izgine, vendar nobena ne vpliva veliko na izkušnjo, saj so to le občasne nevšečnosti in lahko izklopite wifi brez oglasov. Nikoli nisem igral plačljive različice, vendar verjamem, da je to nekoliko slabše kot skoraj vse priredbe playstore.
Supaaaaaaaaaa zabava
Resnično obožujem to igro, vendar je pri njej ena GLAVNA težava in zato ni 5 zvezdic. Ko sem bil na 7. stopnji strehe (3 stopnje stran od premagovanja igre), sem se naložil na raven in potem sem se kar naenkrat vrnil na domači zaslon v telefonu in ko sem se znova prijavil v VES svoj napredek je izginil. 2/5 zvezdic iz tega razloga
ta igra mi je zelo všeč. za tole igro me je navdušil moj prijatelj.če pa bi lahko dala tej igri več zvezdic.
Rastline proti zombijem je vedno dobro. Vendar je to pristanišče grozno. Za mini igre morate plačati preveč kovancev (50.000 za 3, resno, kaj je to) in bombardirajo vas oglasi, enega po končani ravni in enega po začetku ravni. Preveč je. Želite boljše rastline proti zombijem? Igrajte ga na računalniku, tako preprosto.
Kljub temu, da je EA Touch "brezplačno" pristanišče originala, še vedno kvari preprostost in privlačnost, ki ju je prinesla izvirna igra. Oglasi so nadležni, cene nekaterih artiklov pa je naravnost boleče bruhati.
Odlična igra za obrambo stolpa. Veliko vsebine, veliko rastlin in zombijev, zabavno igranje, na splošno je kar dobro.
Naj igra kadarkoli
Zelo zabavna strateška igra, v kateri se občasno zabavam. Na žalost so oglasi veliko več kot pretirani. Uničujejo igro, saj ste nenehno bombardirani z oglasi. Zaradi tega je izkušnja manj kot prijetna. Dobro opravljeno, EA.
Super je sam zlo težko dobiti denar zdaj pred nekaterimi apdeyti smo meli na začetku 200.000 denarja
Super! ko pa sem odklenil neskončni način preživetja, sem se poigral z nekaj zastavicami, nato pa sem šel za eno uro v drugo aplikacijo. Ko sem se vrnil, je bila igra prekinjena. vsakič, ko sem poskušal nadaljevati, se je zrušilo. nisem imel druge možnosti, da naredim kaj drugega. na koncu sem moral znova namestiti gane in izgubil sem shranjeno, na katerem sem trdo delal.
Stickman Legends: Shadow Fight Action zeev
Ta igra mi je bila všeč, dokler je zadnja posodobitev ni UNIČILA. Všeč mi je bila klasična različica igre, zato sem izbral to različico namesto PvZ2. Sovražim posodobljen videz. In iz nekega razloga je igra na zaslonu mojega telefona popačena, komaj prenesem, da jo gledam. IN sploh ne morem prebrati nobenega sporočila igre, zakaj so tako majhna!? Moral sem narediti posnetek zaslona in povečati, da sem jih prebral. Popolnoma dobra igra... RAZVARENA! Odstranjeno.
zakaj moram plačati za odstranitev oglasov, če sem to igro kupil pred leti? Resnično sovražim, ko ljudje to počnejo. Ugani kaj? ne morem uporabljati prejšnje različice igre, ker je prenehala prejemati posodobitve in manjka funkcije. zakaj bi plačal 3$ za igro, ki sem jo kupil za 1$ pred 6 leti? Takšne stvari so res moteče in pomenijo, da te igre ne morem več v celoti ceniti, ne plačam za nekaj dvakrat in da, prejšnja različica, ki sem jo kupil, je bila na Androidu in da je bila na tem računu
Sej je fina sm ce bi se bel hitr nalagala bi blu pa tut fajn!
Fajna, sam se je hiter naveličaš
Spet je izbrisal moj napredek! To se je zgodilo lani. Po enodnevnem premoru sem šel igrati in ves moj napredek je bil izbrisan. Danes se je ponovilo! Igral sem včeraj in poskušal igrati danes, vendar je bilo spet na začetku. Zelo frustrirajuće, ko delaš več mesecev, da narediš toliko, samo da izgubiš vse.
Vse ocene te igre govorijo samo o dodakih. Ampak to je zame dokaj znosno, moja glavna težava je, da so igro posodobili pred nekaj meseci in čeprav so nekatere stvari boljše, so odstranili shranjevanja v oblaku. Za večino ljudi to morda ni problem, vendar to igro izbrišem, da naredim prostor, in jo običajno na koncu znova prenesem. Zdaj pa moram znova zagnati vsakič, ko ga znova prenesem.
To igro sem prenesel na tablico in moja tipkovnica se ne prikaže. Nato piše, igra se ne odzivam. Zaradi tega se moja tablica obnaša smešno in počasi. 4 različne krat sem odstranil in znova namestil. Piše, da je bila igra posodobljena 23. julija letos. Očitno pa ta igra, ki je bila posodobljena, ni bila uspešno izvedena. Upam, da bo to popravljeno, ker zelo uživam v igranju.
Plants vs. Zombies FREE Strategie wxpb
To je odlična igra! Oglasom se je mogoče izogniti, ima veliko res kul rastlin in zombijev. Kontrole so precej zanesljive, če to berete, ne pozabite prenesti!
Sama igra je zabavna, vendar so oglasi absolutno prekomerni. Če imate veliko ljudi, ki se pritožujejo, da je preveč oglasov, morate to popraviti. Vsak 3. ali 4. čas, ko se naloži, bi moral biti samo en oglas. Druga moja težava je, da lahko telefon držim samo v eni smeri, ko igram igro. Včasih bi rad, da bi moj telefon šel v drugo smer, da ga lahko napolnim, a ko igram to igro, ga moram odklopiti ali se spopasti z njim. Prav tako se neha nalagati, ko pogledam svoja obvestila.
Danes sem brusil svoj zen vrt, da bi dobil več rastlin, in nameraval sem končati avanturo 2. Ko sem se vrnil, sem ugotovil, da sem izgubil ves svoj napredek. To je odlična igra, vendar jo je treba izboljšati glede osnov pomnilnika, v preteklosti sem imel to igro na več napravah, da sem jo igral, ko nisem doma z računalnikom ali na izletih z avtomobilom itd. Ko pa izgubim trdo delo na virtualnih dosežkih, sem razočaran. Prosim, odgovorite na to, če lahko dobim svoj napredek nazaj.
Plants vs. Zombies FREE ยุทธศาสตร์ lek
Zombies. Ko sem kupil svoj prvi iPhone, sem ugotovil, da je v trgovini App Store veliko ... "Free" je še vedno na voljo z nakupi v aplikacijah in Plants vs.
Plants vs. Zombies FREE Strategie wxpb
Zombiji so pojedli moje prijatelje – Dobrodošli v Festervilleu! Prebivalstvo: 4.206 (večinoma zombiji). Upamo, da boste uživali v vožnji: raziskujte mesto,
da