Post by tungroucopulxu on Feb 16, 2022 3:57:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Пазл Дерев\u0027яні блоки ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Пазл Дерев\u0027яні блоки IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує більше кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Пазл Дерев\u0027яні блоки 2022 version ▞▞▞
Це весела гра, але реклама робить її клопіткою. Якби вони давали вам можливість його придбати, я б купив, я не плачу на нього підписку, лише щоб реклама в основному зникла
Це захоплююче, вперше граю так.
Не цікаво для маленьких
Розчаровує. Додавання цієї гри показало різні завдання, як справжні головоломки, але гра насправді є ще одним клоном тетрісу, але без динамізму тетрісу. Можливо, добре для тих, хто любить гру тетріс...
Wood Block Puzzle - Block Game Puzzel fmt
Норм, але реклами забагато.
Цікава гра. Постійно треба думати.
💜Це добре👍👍 Я люблю грати в цю гру 😊 Це занадто 👌 розслабляє, але я поставив їй 4 😘🥰, тому що вам потрібно😚 додати🆕 більше ігор безкоштовно 😅 Будь ласка, будь ласка 🙏😭
Гарна гра, щоб не набридати вам, без реклами, яка б заважала вам, як інші ігри
Весело. Надійний. Хороші розумові вправи.
Мені це подобається!!! Це складно, але цікаво!
Wood Block Puzzle - Block Game Puzzel fmt
Ця гра може стати однією з тих ігор, які є у всіх, але кількість і тривалість реклами просто неприйнятні. Особливо, коли деякі з цих оголошень намагаються обдурити вас і встановити інші ігри, стверджуючи, що вони є «оновленням» цієї гри. Насправді сумно, цей розробник створив щось дивовижне, а потім став жадібним.
Wood Block Puzzle легко грати і вимагає вашої уваги, щоб отримати хороший результат. З негативного боку є невипадкове представлення шматочків головоломки. З плином часу все стає важче, тому здається трохи несправедливим, коли це, очевидно, чіпляє вас. Стратегічно використовуйте поле «Поки що відкладіть», щоб продовжити свою гру, ви можете бачити чотири частини одночасно, тому не чекайте, поки ви не впали у відчай.
добре.
Я грав в інші варіанти цієї гри, і жодна не була такою простою, як ця. Я хочу гру, яка б була складною, а не неможливою.
Гра сама по собі викликає звикання, але реклама показує сексуальну експлуатацію жінок (хоча і в анімаційній формі), але вона нічого не залишає уяві і належить до минулої епохи. Абсолютно неприйнятно.
Ну, я дуже хотів зробити більш складні форми.
К-А-Л-А-СС
Надто швидко вимагають відгуків. Ще потрібно грати, щоб зробити відповідні висновки.
Ця гра весела, вона нагадує мені про старі часи, коли це було б нудно, і це робить її веселою, а іноді життя не веселе і змушує мене нудьгувати, але тепер це робить мене щасливим, завантажуючи цю гру, і ви будете щасливі протягом 3 місяців, я думаю
Раніше це була чудова гра, яка постійно покращувалася, але тепер зароблені ротатори були усунені, і ми змушені дивитися довгу рекламу. Я розважився, але зараз видаляю.
Спочатку було весело, але потім стало неможливо грати протягом тривалого часу. Запропонуйте, щоб вони дозволили вам зберігати більше ніж одну частину за раз. Гра знає, коли у вас немає місця для певних фігур, і саме цим вони вас б’ють. Комп'ютер завжди перемагає. Видалено.
ета гра мене оскарбляє у мене немає друзів і мені постійно приходять відомості про те, що мій друг мене перегнав я відчуваю себе дуже погано із-за того, що в мене немає друзів
у вас залишилися ходи, а він каже, що ходів немає. це потрібно виправити з видаленою грою, доки не буде виправлено
Я люблю грати в цю гру. Реклама трохи дратує, але викликає дуже звикання.
Чому ви всі розмістили оголошення «Месенджер» у верхній частині екрана? Я не бачу, як я зараз на рахунку! Реклама блокує важливу інформацію, яку потрібно знати вашим гравцям. (Я пробував використовувати кнопку «назад» і навіть вийти з гри та почати все спочатку. Реклама залишається там, незважаючи ні на що.) D. L. Mastin.
Добре для швидкого 10 хвилин або годин, залежно від того, скільки у вас часу
Ще одна грошова яма. Вони дають вам однакові точні шматки знову і знову. Це не дуже весело, коли отримати багато блоків у формі 3 L. Творці цієї гри жадібні 🐖. Я б хотів поставити вам негативні зірки
Варто грати без реклами щохвилини. Так, подобається ця гра.
Мне очень интересно
Хороша гра-головоломка, щоб скоротити час
Мені подобається ця гра. Моя дівчина мене зачепила. Це весело і просто. Мені подобається обмінюватися 🔑s на xtra rotators, мені також подобається жорсткий режим. Це нове, тому що моя дівчина не може його отримати. Дякую 😊 за вашу гру.
Забагато реклами та сповіщень. Дуже погано складена гра, яка надсилає вам сповіщення. У Play Store є набагато кращі конкуренти.
Раніше це була гарна гра, але в останньому оновленні, схоже, вилучено функцію, яка дозволяє заробляти ротації після очищення 3 або більше рядків одночасно. Якщо це не буде повернуто, я видалю програму. І я граю по кілька годин на день.
Дуже добре, але шкода, що символ виходу важко знайти!!
Я все ще граю в неї, і це виглядає добре, і це швидкоплинний час
Чудова приємна гра. Я дуже рекомендую вибрати цю гру. 🙂
Metal Wings: Elite Force Akčné jjk
Не відповідає своєму додатку. Нудно! !
Я маю чотири зірки, тому що я маю на увазі, що він відстає, і мені це не подобається, він починає сильно збиватися, і це те, що ви повертаєтеся до таблиці лідерів. І мені це не дуже подобається через це.
Це одна з кращих ігор, щоб провести короткий проміжок часу 😜
Насолоджувався цією грою, поки рекламні додатки не почали автоматично завантажуватися?! ЧТ?! Грав деякий час, але сьогодні я деінсталяцію.