Post by tungroucopulxu on Feb 16, 2022 4:12:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mindustry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mindustry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povoliť režim Boha ▞▞▞
▞▞▞ Mindustry 2022 version ▞▞▞
Mindustry je hra, ktorú môžem hrať veľmi dlho, určite odporúčam každému, kto má rád tower defense hry. Ak sa vám páči factorio, skúste toto! Naozaj sa mi páči hra, vyžaduje si zručnosť, ale môžete sa zabaviť aj bez zručnosti.
Odinštalovaný po aktualizácii v6. Zrazu príliš ťažké, nevidím, čo robím na mapách, zdroje sa budujú oveľa pomalšie. Predtým to zvládal v pohode, potom náhle stratil jadro pod 10 vlnami. Frustrujúce.
Mindustry Aksyon opa
Nuž... táto hra má takmer všetko, čo som kedy chcel v simulátore obrany veže/továrne. Dobrá grafika, návyková hrateľnosť, ktorá vás vždy prinúti vrátiť sa, a rozsiahla komunita módov, ktorá poskytuje hre obrovské množstvo obsahu. Hru by som určite odporučil a určite odporúčam podporiť tvorcov, ak môžete.
Toto je najlepšia hra všetkých čias, grafika plány, ale dal som jej 3 hviezdičky kvôli jej obtiažnosti, som na úrovni 2 a už je to ťažké, umieram rýchlo, nemám dosť vecí, je to len málo ťažké
Ovládacie prvky sú odpad, niektoré frustrujúce chyby, pri ktorých zostáva používateľské rozhranie častí zapnuté, a príliš veľa mikromanažmentu. Ovládacie prvky a používateľské rozhranie sú súčasťou prípadného leštenia, ale mechanika zastavenia času by mala byť prepracovaná, pretože všetok pokrok, ktorý ste vytvorili, môže byť náhodne odstránený jedným kliknutím na tlačidlo zrušenia.
Ovládanie bolo naozaj neintuitívne a rafinované. Zdá sa, že hrateľnosť by mohla byť zábavná, no nevedel som sa dostať cez ovládanie.
Milujem hru, moja jediná sťažnosť je, že keď hudbu stiahnete na nulu so slúchadlami na ušiach, hudba stále hrá, nech sa deje čokoľvek
Dopravné pásy neprenášajú predmety okolo rohov. Dopravníkové križovatky sa musia umiestniť ručne a aj tak nefungujú. Väčšina baní funguje.
Bol som prekvapený aktualizáciou Mindustry. Grafika je oveľa lepšia, ale myslím si, že hrateľnosť je horšia ako Mindustry Classic. Zdrojov je príliš málo, najmä na uhlie. V Mindustry Classic môžete vyrábať uhlie vkladaním kameňa a vody. V novom Mindustry si však musíte najprv kúpiť kultivátor a naliať vodu do spórovej tyče. Ďalej si musíte kúpiť výtrusný lis na vloženie výtrusnej tyče do oleja. Nakoniec si musíte kúpiť uhoľnú odstredivku, aby ste do uhlia dostali ropu. To je naozaj nepríjemné!
100% by to dostalo 5-hviezdičkovú recenziu, keby bol multiplayer lepší, keď som videl, že má multiplayer, okamžite som povedal priateľovi, aby si ho stiahol, ale nemohli sme hrať, pretože sme potrebovali port a ip a podobne, bolo to nepríjemné, takže keď u môžete robiť súkromné hry so svojimi priateľmi, odo mňa dostane 5 hviezdičiek, pretože túto hru milujem
Ovládanie je trochu nemotorné, ale okrem toho je to naozaj zábavné... no prial by som si, aby vám to dalo viac času pred vlnami
Skvelá hra, ale s novou verziou mi technický strom neumožňuje pokročiť za základné položky
Mindustry Aksyon opa
Táto hra je naozaj zábavná! Dal by som tomu 5/5, ale z nejakého dôvodu vždy, keď hru zavriem, vymaže všetky moje uložené údaje. Nemôžem uložiť žiadny pokrok, ktorý som v tejto hre dosiahol, a preto je hranie úplne zbytočné. Aká škoda :/
Tato hra je dobra ale v mojom pc je to tazke ked kliknem na hru tak spadne tak 3 hviezdicky.
Myslím, že je to dobré, nemal som čas to hrať, pretože nerozumiem, ako brániť svoj sektor bez toho, aby si sám zomrel. Myslím, že predtým, než prídu nepriatelia, by mal byť lepší tutoriál
Naozaj by som dúfal, že si zahrám túto hru, chyby/chyby mi nedovolili dokončiť ani tutoriál
Bake it Ajanviete hlq
Otravná hra, máme vysoké pripojenie, ale vaša hra ma neustále odpája Radšej by som zomrel, než aby som dal tejto hre 5 hviezdičiek
Perfektné!
Ovládanie na mobile je hrozné. Netrápte sa hraním na telefóne.
Zábavný plytvač času. Ovládanie je zložité, ale pôsobí prekvapivo dobre. Zdá sa, že hra pri ukončení zakaždým spadne, ale nezdá sa, že by to ovplyvnilo hrateľnosť.
Táto hra je skvelá, dal by som jej 5 hviezdičiek, ale myslím si, že úroveň mozgovej sily, ktorú potrebujete na pochopenie neskorej hry, je obrovská, všetko ostatné je veľmi dobre urobené a premyslené, obzvlášť milujem nástroj na vytváranie úrovní + má skvelé možnosti úpravy, takže tejto hre by som dal 9/10
Hra je v poriadku pre jedného hráča, ale skutočná hrateľnosť je až po odomknutí všetkého je multiplayer. Ktorý nemá žiadne aktívne servery, pokiaľ nie ste vy a váš priateľ ochotní jeden hostiť. Bez otvorených lobby je to značne obmedzená hrateľnosť. Lancery sú OP. Veci najvyššej úrovne sú príliš drahé na to, aby boli skutočne použiteľné.
Nielenže je to zadarmo. Nielenže tam nie sú žiadne reklamy. Je to jedna z najlepších hier, aké som kedy hral. Je to super návykové a zábavné. Rád sa snažím prísť na to, ako nazbierať čo najviac zdrojov skôr, ako ma prevalcuje nepriateľ. Je tu trochu učenia, ale hra vás naučí všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste vyhrali. Najlepšie na tom, ak máte radi mobilnú verziu, mohla by sa vám páčiť aj verzia pre PC s jednoduchším ovládaním. Podporte prosím tvorcu. jeho webovú stránku nájdete na internete.
Začalo to ako dobrá hra a som si istý, že by som pokračoval v hraní, ak by výzvy na hranie hry neboli priamym portom z PC. „Podržte Ctrl a kliknite pravým tlačidlom myši“
Toto je jedna z najlepších počítačových hier, ktoré som hral za 40 rokov hrania. Je to stratégia alebo real time, podľa toho, čo chcete, single alebo multiplayer, a môžete spamovať alebo stratégovať, ako chcete. Hrajte, ako chcete, alebo použite jeho vstavaný programovací jazyk, aby sa hra hrala sama. Je rýchly, stabilný a ľahký. Dôrazne sa odporúča hrať na Chromebooku, pretože obsahuje veľmi malú grafiku.
návod sa pokazil, podivný strom o úroveň vyššie nepočítal viac ako 100 prvenstiev, ktoré som získal, pretože misia skončila smrťou, pretože išlo o misiu na prežitie spolu s prvým videním alebo hraním
Top hra ešte sa tam voda a ropa vylieva no proste nemám slov
Hneď ako som musel umiestniť dopravné pásy, ktorým záležalo na smere, som sa rozhodol, že to bude príliš únavné.
Dobré, ale trochu mätúce. Ťažko som vedel, čo použiť na každú príležitosť. Možno návody pre každú položku a možno menej mätúci strom nástrojov. Okrem tej dobrej hry.
Návod sa zasekne, keď máte „umiestniť 2 dopravníky s nástrojom na výrobu linky“ a nástroj na výrobu linky nie je dokonca vôbec zvýraznený.
Aktualizácia hru posúvajú krásne dopredu. Kra je vyborna no niektore veci by to chcelo lepsie objasnit. Zišiel by sa pokročilí tutoriál alebo niečo podobné.
Mindustry Akcijske igre cnav
Tutoriál ma nič nenaučil. Na môj 4. pokus sa mi nepodarilo dostať cez 5. vlnu. Táto hra nebola navrhnutá pre mobily a na mobiloch sa nehrá dobre.
Milujem hru, je to naozaj zábava, niekedy je to boj, ale okrem toho je to naozaj skvelá hra! hoci urobiť mapu by bolo fajn
Toto je prvá recenzia, ktorú som kedy napísal, a robím tak, pretože ovládacie prvky sú tak hrozne strašné, že pokus o umiestnenie dopravníkov vám spôsobí migrény. Vzhľadom na to, že ide o ústrednú časť hry, nemôžem sa obťažovať hrať túto hru, keď existujú iné hry.
Skvelá hra, hrozné ovládanie. UI/UX si vyžaduje veľa práce. Nakoniec je to frustrujúce len skúšať, aby veci fungovali tak, ako chcete. Samotná hra vyzerá super zábavne, bohužiaľ sa to nikdy nedozviem kvôli bariére používateľského rozhrania
Hra je skvelá, ale keďže toľko vecí nie je pripravená na hranie. Ovládanie je ťažké. A celý systém je len mätúci. Nie je to užívateľsky prívetivé. Prajem si, aby túto hru aktualizovali viac, kým sa nebude dať hrať. Hrozivejšie je, že v miestach, do ktorých ste sa ponorili, neexistuje žiadny reštart, vaše predchádzajúce zostavy sú tam ako nejaký postapokalyptický vzhľad. Až do jeho pôvodného vydania. Teším sa na túto hru
Dal som jej 4 hviezdičky, pretože stále neviem, ako aplikáciu zobraziť. Je to prvýkrát, čo som to použil na počítači. Hra je stále skvelá, ale páči sa mi jej vzhľad