Post by tungroucopulxu on Feb 16, 2022 4:18:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero obramba kralj ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero obramba kralj IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomejeno žetone kramp ▞▞▞
▞▞▞ Hero obramba kralj 2022 version ▞▞▞
dobra grafika..zelo lepa igra
Težka igra za igranje, a zabavna 5zvezdica
Kakšna izguba časa, potem ko oceniš igro, ne moreš zmagati z najšibkejšim orožjem, ki sem ga kdaj uporabil v igri!
Kar lepo
Zabavno in zasvojenost
Ni mogoče zahtevati dnevnih nagrad. Ne glede na to, ali uporabljam mobilne podatke ali wifi, se stalno prikazuje nestabilno omrežje, ne more zahtevati nagrad. To je zagotovo napaka strežnika. prosim popravi.
Lepa igra!
Lepo uživaj
Zabavna igra za igranje
Zabavno, a tipično
AZ l
Heroes Charge Igranje uloga vlv
OOO
Nekaj časa sem iskal te vrste iger in zdaj sem našel lepo. Ta igra ima lepo igranje in grafiko. Svoje stolpe, junake, veščine in para čete lahko nadgradite. Zemljevidi so zelo dobri, vendar je nekatere od njih nemogoče zmagati v trdem načinu, razen če so vaši junaki ali stolpi dobro nadgrajeni. Vsakodnevna darila so zelo koristna in neskončni način je zelo zabaven, saj ima nekaj res dobrih nagrad. Toda na žalost ne morete ustaviti igre in igrati hkrati.
človek!!!časovni ubijalec
Bolje od drugih aplikacij
dal bom 5 zvezdic za tako zasvoji odlično igro, če samo popraviš občutljivost na dotik posebnih veščin ...
Hero obrana kralj Strateške igre ceg
Igram jo na Facebooku in jo prenesem in je zelo dobra 👍 👌
lepa igra
Igra je bila dobra, vendar je posodobitev postala neuravnotežena, večino ravni je skoraj nemogoče premagati.
Super igra..sem odvisen od nje..
tako je tako
Grafika je slaba.. Tako slaba
ena boljših TD iger
Ta igra je tako razburljiva
kul igra le tako naprej.
igra zasvojenosti
Dobra igra za igranje
Kontrole se počutijo malo neodzivne. Razen tega je to spodobna igra za obrambo stolpa.
všeč mi je, da je eden najboljših, kar sem jih igral
,,všeč mi je to..ampak prosim, naredite obrambo močnejšo od pošasti, še posebej za tiste ognjene krogle in trole in večje okostnjake..me strese, ko jih ne morem premagati s šibko obrambo. In včasih so obrambe predaleč ena od druge. ,,in lahko narediš like srčkane. ,,Ta igra mi je všeč. Hvala vam.
Герой оборони короля Стратегії rxu
Prosim, pomagajte mi, da so stopnje težke, toliko dodatkov in zahteva drage stvari za nadgradnjo toqers
Dostojna igra Tower Defense, samo običajna ogromna mehanika gotcha.
zelo. Nalijte
Zakaj se lvl junakov ponastavi na 1, ko se začne nova faza...
To je dobro, vendar je lahko bolje
všeč mi je
Lepo je igrati dobre junake. Obožujem to igro 😁😁😁😁